7-daagse all-round workshop natuurfotografie

Ontdek de woeste natuur van Centraal Zweden

Zin in een intensieve, 7-daagse all-round workshop natuurfotografie in Centraal Zweden in 2019? Deze workshop is geschikt voor iedereen die houdt van wilde natuur en fotografie.
Tijdens deze 7-daagse workshop logeer je in een uiterst authentiek Zweeds vakantiehuis waar je ook op culinair gebied wordt verwend.

Periode:
Zaterdag 25 mei tot zaterdag 1 juni 2019
Zaterdag 10 augustus tot zaterdag 17 augustus 2019

Andere data mogelijk op aanvraag en bij min. 2 personen

Ontmoetingspunt: Luchthaven Stockholm; exacte locatie is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij

Programma:

De workshop gaat door bij boeking vanaf 3 personen (max. 8 personen). Deze workshop kan ook perfect gecombineerd worden met een citytrip Stockholm.

Prijs: De prijs is 20.985 SEK per persoon op basis van een gedeelde kamer en halfpension. Alle transfers vanaf aankomst op de luchthaven in Stockholm tot vertrek terug naar België/Nederland zijn inbegrepen. Alle activiteiten zoals vermeld in het programma hierboven zijn inclusief en met persoonlijke begeleiding.

Prijs is exclusief:

  • Vlucht h/t naar Stockholm – https://www.amazingscandinavia.com/reis-naar-centraal-zweden/
  • Alcoholische dranken
  • Middagmalen (picknick-beperkt tot 3 keer. Omdat er bij de meeste avondactiviteiten een maaltijd is inbegrepen, verzorgt uw accommodatie op die dagen uw lunch in plaats van uw gebruikelijke avondmaaltijd. U hoeft hierdoor slechts 3 keer zelf voor uw lunch te zorgen).
  • Persoonlijke uitgaven

Boeking of bijkomende vragen: Neem contact op via e-mail: sylvia@amazingscandinavia.com of per telefoon +46 (0)70 230 68 70